Valentinas Magiray-shop

Ultralydbehandling

Rens af huden med ultralyd-behandlingUltralydbehandling

Ultralyd peeling er en skånsom og effektiv metode til dybderensning af huden, som derved renses for snavs, døde hudceller, tilstoppelse af talgkirtler. Ultralyd peeling er en smertefri metode og efterlader ikke irritation og ødemer.

Ultralydterapi er en metode i kosmetologi, baseret på virkning af højfrekvenslyd vibrationer på væv. Ultralud har regenererende og foryngende virkning. Den har en del fordele i forhold til andre behandlingsmetoder. Huden bliver ikke presset og strukket, og derved forbliver det øverste hudlag intakt. Mikrovibrationer der bliver skabt af ultralyd har den funktion at de masserer hud på celleniveau. Som følge af ultralyd-behandlingen aktiveres stofskifte og regeneration (fornyelse) af hudceller.


Dybde-rens af huden med ultralydUltralyd lifting
. Under påvirkning af impulser fra ultralydbølgen oplever man lifting-påvirkning på huden, dvs. at hud bliver mere elastisk og spændstig, derfor er denne behandling god til personer med nedsat hud-elastisitet og spændstighed. Denne behandling anbefales som en del af anti-age-terapi.