Valentinas Magiray-shop

Hårfjerning

SugaringHårfjerning med sukker

Sugaring er en årtusind gammel teknik til at fjerne hår ved hjælp af sukker.  Metoden er dog i vor tid opdaget på ny. I praksis bruges en sukkerkaramel, som består af vand, citronsaft og sukker.

Den sukkerkaramel, jeg benytter, laver jeg selv. Den indeholder ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer, lugt- eller konsistensforbedringsstoffer.

Sukker virker desinficerende. Fra en koncentration på 60% har det en bakteriedræbende virkning, så hårfjerning med sukker er meget hygiejnisk.

Ved almindelig voksbehandling fjernes hårene mod gro-retningen. Det bevirker at op til 30% af hårene kan knække ved fjernelse, så den efterfølgende hårvækst hurtig viser sig igen.

Ved bodysugaring - som hårfjerning med sukker også kaldes - fjernes håret i gro-retningen, så vi mindsker risikoen for knækkede hår, og smerten mindskes. Huden efterlades blød og velplejet, da sukker let exfolierer huden under behandlingen. Derfor giver sugaring også væsentlig mindre risiko for indgroede hår.

Da sukker er mildt og naturligt for huden, kan det benyttes til at fjerne hår over hele kroppen - selv i de mest intime steder. Derfor egner metoden sig også til at fjerne hår ved bikini-linien samt til brasiliansk hårfjerning (brasililansk sugaring), det vil sige fjerning af pubeshår.

Efter behandlingen bliver hårene finere og blødere, og denne proces fortsætter efter flere behandlinger. Når hårfjerning er gennemført nogle gange, vil hårvæksten normalt være mindsket betydeligt, og det bliver derfor efterhånden lettere og mindre smertefuldt at fjerne hår.

Armhuler, ifm anden behandling

75,- kr

Lår incl. bikinilinje

395,- kr
Arme 250,- kr
Fra knæ og ned 250,- kr
Hele benet incl bikinlinie

595,- kr

Hårfjerning ved bikinilinie

150,- kr

Brasiliansk hårfjerning, første behandling
foretages kun på kvinder)

450,- kr

Efterfølgende brasiliansk
(max 6 uger efter første behandling)
395,- kr
Tanga 295,- kr

Fra knæ og ned inkl brasiliansk

595,- kr

Hele benet inkl brasiliansk

795,- kr

Hårfjerning i ansigtet gør jeg ikke ikke med sukker. Her benytter jeg i stedet tråd, som egner sig bedre til den sarte ansigtshud.

KLIK HER for at læse om hårfjerning i ansigtet

KLIK HER for at læse mere om Brasiliansk Voks 

 

Kontakt Valentina »

- og få en snak om, hvad du kan gøre for at pleje og bevare netop din hud

tlf. 50 982 682

Se nyheder på min Facebook-side